tirsdag den 5. april 2011

DE SIDSTE 24 TIMER

Vi er netop kommet hjem til Beechfield Road, efter at ha' haft et enormt hyggeligt og begivenhedsrigt døgn.
I går tog vi toget fra King's Cross nordpå til Welwyn North, for at spise mad hos Jerry og Hillary. De bor helt ude i den engelske Countryside (dog kun 35 minutter væk i tog) med smalle snoede veje der skærer igennem smukke landskaber, små Harry Potter-lignende huse, gamle troldetræer, stenhegn og vandløb.

Jerry og Hillarys hus er småt og hyggeligt, med en ny tilbygning, så det pastelgrønne køkken er stort og rummeligt. Ude i haven har de fået bygget et skønt anex, hvor vi på fornem vis overnattede i bedste hotelværelse-stil. (- og de har heste!)
Maden var skøn - , rødbede/gedeost-salat, lam fra den lokale slagter (Hillary spiser ikke kød, med mindre hun ved at dyret har haft et værdigt liv, og også død), chokolademouse med hindbær, champagne og gin/tonic. Snakken gik i deres lille stue, med ild i karminen, til langt ud på natten.
- Og så var vi oppe igen 07.30. Folket skulle jo passe deres job i LSO, så vi fik et lift til stationen og mødte Phoebs og Dan ved Alexandra Palace til English Breakfast kl. 09. Dejligt med en tung morgenmad til at friske sig på efter gin og ingen søvn.
Vi så en mystisk film, drak the og sov i en bunke i sofaen hjemme i Phoebs hus, hvorefter vi gik en lang tur hen til Tuben (ét lille pint-pitstop blev det dog til på vejen) - langs en skov, op og ned at det bakkefyldte landskab.
Vi gik igennem Camden Town op til Regents Park for at komme til London Zoo. Oh yes. Vi så slanger (også den som Harry Potter snakker med!!), tigere, løver, en masse aber OG turens højdepunkt BUTTERFLIES PARADISE. 
Da vi havde fået nok, var søvnige og sultedøden nær, spiste vi en stor burger på Haché og med en kæmpe madbrandert og endnu mere udmattede end før, gik vi derefter til Camden Market, hvor vi drak øl og drinks og grinte så det nev i maven.
og SÅ tog vi hjem til sofaen, dårlig fjernsyn og tidlig på hovede i seng!

Det har været virkelig hyggelige 24 timer.
- Og i aften kommer Carina!

Vejret har været forfærdeligt i dag, med regn og massere af blæst!
LONDON ZOO!
Drink på Cubansk bar i Camden Town
<3<3
Bo forsøgte at lære os alle, at fløjte med vores hænder (og munden også, selvfølgelig)
Ps. Vi lærte det til sidst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar